Nationaal Secretaresse Congres 2025

4 februari 2025

Thema 2025: wordt nader bekend gemaakt!

We zijn druk bezig met de locatie en het programma. Houd daarom de website goed in de gaten! Wil je alvast zeker zijn van een plek? Schrijf je dan nu in:
 

Dinsdag 4 februari 2025, Beatrixtheater Utrecht 

 Schrijf direct in voor 2025 » Hou mij op de hoogte »  

Goed om te weten: je krijgt € 100,- p.p. collegakorting vanaf 2 personen, € 200,- p.p. collegakorting vanaf 5 personen.

 

Upgradekorting: 10 online workshops in 2024

Wil je het hele jaar aan de slag met je ambities? Ga voor de upgrade met het online ‘Jaar Lang Leren’-pakket 2024: volg 5 masterclasses en 5 workshops. Je leert onder andere meer over:

  • Effectief e-mailen
  • Optimaal samenwerken met je manager
  • Je zakelijk zelfvertrouwen versterken
  • AI tools voor jouw vakgebied

Wanneer je naast het Nationaal Secretaresse Congres ook het online 'Jaar Lang Leren'-pakket wilt volgen, krijg je € 300,- korting op het online pakket. Bel Marjan Muller voor dit aanbod, ze maakt het graag voor je in orde.

Ik wil meer lezen over het 'Jaar Lang Leren' 2024 »

Het programma is nog in ontwikkeling. Houd de website goed in de gaten!

Programma 2025

09:00

De Omdenkenshow

Omdenken is de tegenhanger van vastdenken. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een obstakel waar je met een nieuwe manier van denken een mogelijkheid van kunt maken. De Omdenkenshow is vol humor, inzichten en handvatten om deze manier van denken eigen te maken. Je leert wat de voordelen zijn: innovatie, creativiteit en inspiratie. 

Eerste sprekers 2025

Omdenken

Omdenken begint altijd met een probleem. Zonder problemen geen omdenken. En een probleem bestaat uit twee dingen: feiten en verwachtingen. Zodra je een tegenstelling ervaart tussen die twee, tussen wat-zou-moeten-zijn en wat-is, ervaar je iets als een probleem. Door de feiten en verwachtingen grondig te onderzoeken, kun je de stap maken van ja-maar (het is niet wat het zou móeten zijn en dat is een probleem) naar ja-en (het is, wat het is). Vervolgens kijk je welke nieuwe mogelijkheden er ontstaan door de feiten volledig te accepteren, dus volledig ‘ja’ te zeggen tegen de realiteit. Er ontstaat iets dat er nooit was geweest als je het probleem niet had gehad. Het probleem is de bedoeling geworden.

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Zijn boeken over omdenken in de opvoeding, in communicatie en op het werk gaan al jaren als warme broodjes over de toonbank.
 

Algemene informatie

 

Nationaal Secretaresse Congres: 4 februari 2025

Beatrixtheater Utrecht 
Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
Tel: 030 799 0799

 

Investering & kortingen

Type ticket Prijs p.p. Prijs p.p. bij 2 tot 4 collega's Prijs p.p. vanaf 5 collega's
Nationaal Secretaresse Congres 2025 € 999,- € 899,- € 799,-

Upgradekorting: Nationaal Secretaresse Congres + Online ‘Jaar Lang Leren’ 2024* t.w.v. € 649,-.

€ 1.348,- € 1.248,- € 1.148,-

De prijs is inclusief koffie/thee, tussendoortjes en lunch op het congres. Alle bedragen zijn exclusief btw. De kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. Wil je gebruik maken van de upgradekorting? Schrijf je in bij Marjan Muller.

Schrijf je direct (samen) in voor het congres 2025

Kom je samen leren met collegakorting?

Kom je samen met je collega’s naar het Nationaal Secretaresse Congres op 6 februari 2025? Goed nieuws: jullie krijgen niet alleen korting, maar wist je dat 'samen leren' een geweldig effect heeft op het doorvoeren van veranderingen en leerpunten in jouw organisatie? Het is immers een hele klus om de volgende dag zelf jouw collega's te overtuigen van jouw geweldige inzichten. Daarom komen steeds meer assistants samen met hun collega('s) naar het Nationaal Secretaresse Congres. Zorg dus dat jij ook meteen op dezelfde golflengte zit!

Wanneer je met collega het congres bezoekt, krijgen jullie €100,- per persoon collegakorting (bij gelijktijdige inschrijving). Kom je met minimaal 5 personen, dan krijgen jullie €200,- korting per persoon.

 

Certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Omdat je tijdens deze dag werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat met 2 studiepunten en het deelnamecertificaat.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree

 

Meer informatie

Heb je vragen, wil je met minimaal 5 collega's komen of wil je graag advies of deze dag geschikt is voor jou?
Bel of mail me geheel vrijblijvend!

Marjan Muller
Tel: 040 - 2 974 947
E: opleidingsadvies@secretary.nl

 

Verantwoordelijk voor het programma 2025

Luka Mans
Congres manager

Manon Claassens
Project Coördinator

PO/PE-punten aanvragen

Nationaal Secretaresse Congres 2025 heeft 2 lesuren. SMI-punten, laat het aan jou om voor de gevolgde lessen punten aan te vragen. Secretary Management Institute zorgt voor aanvullende informatie om bij de SMI-punten, aan te tonen dat je aan deze bijeenkomst hebt deelgenomen, te weten: certificaat van deelname en opleidingsprogramma.

  • SMI-punten 2

Indien nodig kun je contact opnemen met: Floor Jentjens, opleidingscoördinator.

Partners 2024

Public Support

Bij Public Support werk je als Interim directiesecretaresse op het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan de burgemeester, een minister of het bestuurssecretariaat van een school, zorginstelling of gemeente. Daarom vinden we een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Zo houden we je reistijd bijvoorbeeld zo kort mogelijk en hebben we aandacht voor wat jij nodig hebt om je goed te voelen.

Lees het blog van Public Support: Het verschil tussen uitzenden en detacheren - en waarom Sandra van der Pluym voor dat laatste kiest

Nederlandse Vereniging voor Directie- en Managementondersteuners

NVDM is hét landelijk netwerk van professionals in managementsupport. De vakvereniging heeft ruim 50 jaar ervaring. Bij NVDM kennen ze als geen ander het belang van netwerken. Daarom organiseren ze het hele jaar door in het hele land bijeenkomsten om te elkaar te leren kennen en zo deuren te open naar een breed netwerk met ondenkbaar veel kennis en ervaring.

Lees het blog van NVDM: Het nut van netwerken met secretaresse-vakgenoten

Kinepolis

Wel eens gedacht aan een bedrijfsevent in een bioscoop? Bij Kinepolis kun je op 18 locaties terecht voor een event met impact. Of het nu een seminar is voor jouw eigen personeel, een congres of filmevent voor jouw relaties. Fijne bioscoopstoelen... Perfect beeld en geluid... Bij Kinepolis zit je altijd goed!

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin is de perfecte locatie voor succesvolle en inspirerende meetings, evenementen, bedrijfsfeesten of congressen.  Je bent van harte welkom in één van de grootste congreslocaties van Nederland.  Nieuwsgierig naar de zee aan mogelijkheden die wij te bieden hebben?  Neem gerust contact op voor meer informatie of een rondleiding: 072 750 2020 of sales@zuiderduin.nl
 

Hou mij op de hoogte

% trans "van ontwikkelingen binnen dit programma." %}

Houd mij op de hoogte

voor een compleet overzicht van het programma.

  • 1
  • 2

Privacy policy

In 2024 werd dit congres gewaardeerd met een 8,5:

"Het was geweldig. De goede afwisseling in sprekers, en de humor. Even heerlijk gelachen. En het muzikale intermezzo na de lunch, geweldig! Dat helpt tegen een inzakmoment na de lunch."

"Inspiratie opgedaan, voldoende tips/tools die ik kan toepassen. Daarnaast ook ruimte voor ontspanning. Gevarieerd aanbod sprekers. Sessies prima qua tijdsduur (niet te lang) waardoor ik mijn aandacht er goed bij kon houden."

"Goed georganiseerd van ontvangst tot borrel. Boeiende sprekers die leuk kunnen vertellen en je meenemen in hun verhaal door interactieve elementen in hun toespraak."

🎙️ Podcasts opgenomen tijdens het Nationaal Secretaresse Congres

Tijdens het congres hebben top-sprekers Chris Zegers, Japke.d Bouma, Esther Vergeer, Thijs Launspach en Victor Mids ook een podcast opgenomen. Ook Ettie Momeni Chambatani, winnares van de SMI Award 2023, heeft haar persoonlijke ervaringen rondom het thema '(Re)set your mind' gedeeld. 

Beluister de podcasts >>

 

 


 

Weer in balans? 50 Tips voor assistants

Dit eBook geeft je korte inspiratietips over werkgeluk, effectief samenwerken, out of the box denken, timemanagement en de balans tussen werk en privé. Inclusief praktisch werkblad om morgen meteen door te pakken op de drie tips waar jij het meest aan hebt.

Weer in balans? 50 Tips voor assistants

Dit eBook geeft je korte inspiratietips over werkgeluk, effectief samenwerken, out of the box denken, timemanagement en de balans tussen werk en privé. Inclusief praktisch werkblad om morgen meteen door te pakken op de drie tips waar jij het meest aan hebt.

  • 1
  • 2

Privacy policy

Inschrijven

Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!