Mijn Online Leeromgeving 

Tijdens je opleiding of cursus krijg je extra ondersteuning via de online leeromgeving. Hier vind je leermateriaal dat gebruikt wordt tijdens de lessen, zoals presentaties, video’s, artikelen en eventueel opdrachten. Het leermateriaal is uiteraard geheel afgestemd op jouw leertraject.

Je gebruikt het ook als netwerkinstrument en voor interactie: bereik deelnemers en docenten gemakkelijk en snel via de leeromgeving.

Je ontvangt uiterlijk 1 week voor aanvang van de opleiding een uitnodiging om je profiel aan te maken en de aanmeldingssleutel die je nodig hebt om toegang te krijgen. 

 

Naar Mijn Online Leeromgeving

 

1:1 Contact

Spar met professionals uit jouw vakgebied! 
De leeromgeving is tevens te gebruiken om 1:1 vragen te stellen aan je docent en/of medecursisten. 

Voorbereiding

Afhankelijk van de opleiding kan het zijn dat je voorbereidingsopdrachten hebt, wij willen je dan ook vriendelijk verzoeken om na het ontvangen van de uitnodiging z.s.m. naar de leeromgeving te gaan zodat zowel jij als de docent zich goed kunnen voorbereiden op de opleiding.
 

1 account

Indien je meerdere opleidingen volgt bij een van onze partners dan heb je maar 1 account nodig. Je ontvangt voor elke opleiding een aparte toegangscode/aanmeldsleutel.  

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de leeromgeving en/of het gebruik hiervan? Wellicht vind je het antwoord al op onze
FAQ pagina.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of stuur een e-mail