Zakelijk sterk in balans

18 april 2024

Thema workshops: Zakelijk sterk in balans

De juiste balans leidt tot een gelukkiger, gezonder en evenwichtiger leven. Persoonlijk én zakelijk. Daag jezelf uit en pak deze workshops aan om vol energie aan de slag te gaan met bijvoorbeeld zakelijk zelfvertrouwen, AI en werkstress. Onze topdocenten geven je graag alle tips & tricks.
 
Je maakt je persoonlijke programma: je kiest 3 van de 15 workshops tijdens Nationale Secretaresse Dag 2024. Daarnaast inspireert Manon Meeuwis je met haar gezamenlijke lezing over de psychologie achter kleding. Ook geniet je van je een uitgebreide lunch, lekkere tussendoortjes en een gezellige borrel. Dus, ben jij erbij?
 

Donderdag 18 april 2024 | Van der Valk Hotel Breukelen | vol=vol

 

Bekijk alle workshops Download de brochure voor een compleet overzicht »

Tip: combineer jouw fysieke workshops met de 10 online workshops van het 'Jaar Lang Leren'-pakket en ontvang upgradekorting.*

 

Kies uit 3 van de 15 workshops tijdens Nationale Secretaresse Dag (vol=vol...)


 

 

*Upgrade met 10 online workshops

Wil je het hele jaar door werken aan jouw ontwikkeling? Ga voor de upgrade met het online ‘Jaar Lang Leren’-pakket 2024: volg 5 masterclasses en 5 workshops. Je leert onder andere:

 • AI tools voor jouw vakgebied
 • Effectief e-mailen
 • Een succesvolle een-op-een met je manager
 • Dienstverlenend zijn én je grenzen aangeven

Wanneer je naast Nationale Secretaresse Dag ook het online 'Jaar Lang Leren'-pakket wilt volgen, krijg je € 300,- korting op het online pakket. Bel Marjan Muller voor dit aanbod, ze maakt het graag voor je in orde (ook als je al bent ingeschreven voor de Nationale Secretaresse Dag). Je kunt ook later aanhaken: je kijkt alle workshops gemakkelijk terug.

Ik wil meer lezen over het 'Jaar Lang Leren'-pakket 2024 »

 

 

Bekijk de video van afgelopen editie: 

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

 • 1
 • 2

Onze privacy-policy

Programma van Nationale Secretaresse Dag

18 april 2024, Utrecht
 

Compleet overzicht? Download het volledige programma

Programma

09:00 uur

09:00 – 09:30

Ontvangst

09:30 – 10:15

Opening met Manon Meeuwis

Mind what you wear: je bent wat je draagt

Is het oppervlakkig of overbodig om je iedere dag druk te maken over wat je aantrekt? Allesbehalve. Manon gaat tijdens deze lezing dieper in op de psychologie achter kleding(keuzes) en het effect ervan op onze prestaties, ons gemoed en ons geluk.

Welke boodschap stralen we uit? Wat vertellen we onbewust aan anderen – en onszelf - met onze manier van kleden? Na afloop weet jij hoe je door middel van je kleding, positief invloed kunt uitoefenen: op anderen, op je performance en op je stemming.

10:15 uur

10:15 – 10:30

Pak een lekkere koffie en ga aan de slag...

10:30 uur

10:30 – 12:00

RONDE A

Kies uit workshop 1 t/m 5:

 1. De nieuwe Outlook
 2. Zakelijk zelfvertrouwen
 3. Gezonde leefstijl op de werkvloer
 4. Psychologische veiligheid op het werk
 5. Vergroot je organisatievaardigheden

Meer toelichting van iedere workshop? Lees het in de brochure >>

12:00 uur

12:00 – 12:45

Lunchpauze

12:45 uur

12:45 – 14:15

RONDE B

Kies uit workshop 6 t/m 10:

 1. AI voor assistants: Toekomstgericht succes
 2. Lastige gesprekken voeren (met collega’s)
 3. Ontsnap aan de digi-overload
 4. De krachtigste versie van jezelf
 5. Als vrouw werken in een mannenwereld

Meer toelichting van iedere workshop? Lees het in de brochure >>

14:15 uur

14:15 – 14:45

Koffiebreak

14:45 uur

14:45 – 16:15

RONDE C

Kies uit workshop 11 t/m 15:

 1. De kracht van Teams
 2. Emoties: van uitdaging naar controle
 3. Optimaal samenwerken met je manager
 4. Werkstress? Brain Break-Out!
 5. Kantoordynamiek

Meer toelichting van iedere workshop? Lees het in de brochure >>

16:15 uur

16:15

Einde met borrel

Laat alles bezinken, wissel ervaringen uit en praat nog even na onder het genot van een hapje en drankje.

Opening met:

img-Manon Meeuwis

Manon Meeuwis

Manon Meeuwis runde het grootste stylingbureau van Nederland. Ze werkte 15 jaar zowel voor als achter de schermen als stylist. Ze gaf workshops door het hele land en ontdekte dat de kracht van kleding onderschat wordt en dat we die kleding nooit goed in leren zetten. Ze verdiepte zich in de psychologie achter kleding en schreef hierover de bestseller ‘Kleed Jezelf Gelukkig’, die werd bestempeld als ‘vrouwenbijbel’, ‘must-read’ en ‘eye-opener’. Manon rekent tijdens haar workshops en lezingen af met het cliché dat kleding oppervlakkig is. Ze ontwikkelde een unieke methode om echt je eigen stijl te kunnen vinden. Het is haar missie om de zoveel mogelijk vrouwen gelukkig voor hun kast en stralend voor de spiegel te krijgen.

Jouw workshopleiders:

 

img-Miek Crouzen

Miek Crouzen

Miek is van huis uit psychologe - werkzaam als trainer en coach - gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. In haar trainingen, workshops en individuele coachingstrajecten helpt zij mensen met het (her)inrichten van hun leven, op een manier die voor hen optimaal is. (Werk)stress, burn-outs, zelfzorg en balans zijn hierbij veel voorkomende onderwerpen. Miek gelooft dat alles begint bij meer inzicht in jezelf en goed voor jezelf (leren) zorgen. Hierbij horen o.a. acties op het gebied van praktische zaken als slaap, stressmanagement en voeding. Ook het ontwikkelen van vaardigheden zoals het aangeven van grenzen, het evalueren van de relaties met mensen in je directe omgeving en het omgaan met emoties en het verleden spelen hierin een grote rol. Haar workshops zijn overzichtelijk en praktisch, met veel ruimte voor reflectie.

img-Michael Gerritse

Michael Gerritse

Michael gebruikt zijn jarenlange ervaring in persoonlijke effectiviteit en verandermanagement om je tijdens deze training grip te geven op je eigen agenda en werkzaamheden. Door zijn brede achtergrond binnen diverse branches met opdrachten bij toonaangevende organisaties zoals ABN Amro, Volkswagen Pon, Fortis en diverse ziekenhuizen, is Michael in staat om jouw uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken tegen het licht te houden. Deze workshop gaat niet alleen over bewustwording en het leren van nieuwe methoden, maar ook over het daadwerkelijk toepassen hiervan op je eigen werkzaamheden.

img-Jikkie Has

Jikkie Has

Jikkie is auteur, spreker en ondernemer. Zij geeft lezingen en traint ambitieuze vrouwen naar meer zakelijk zelfvertrouwen. Ze vertaalt wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot.

img-Celine Jansen

Celine Jansen

Celine Jansen is freelance eventmanager en heeft menig (digitale) corporate events georganiseerd voor opdrachtgevers als bol.com, Bugaboo, Philips, Rabobank, ABP & AGP en de Rijksoverheid. Het doel is altijd het overtreffen van de verwachtingen van de gasten én van de opdrachtgever. Dat doet ze door vanaf de eerste briefing tot de laatste evaluatie te ontzorgen. Naast haar werk als eventmanager is Celine ook eigenaar van Krekel Events, een bureau dat kleinschalige strategie- en teamdagen in de natuur organiseert.

img-Astrid Kies

Astrid Kies

Astrid is ervaren (team)coach en trainer. Met een inspirerende aanpak heeft zij al duizenden deelnemers geholpen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Astrid zorgt ervoor dat het inzicht in je eigen gedrag wordt vergroot en dat je zelf verantwoordelijkheid durft te nemen voor je succes.

img-Anita van Oijen-Hanegraaf

Anita van Oijen-Hanegraaf

Anita heeft jarenlange ervaring binnen grote organisaties in zeer diverse functies: van directiesecretaresse tot leidinggevende. Met haar eigen bedrijf begeleidt ze wereldwijd organisaties en mensen in het realiseren van hun persoonlijke en bedrijfsambities.

Ze werkt met name met directies en leidinggevenden. Daarnaast is ze internationaal keynote speaker, TEDx spreker, gastdocent aan de Hogeschool en begeleidt ze vrouwelijke investeerders en onderneemsters. Vanuit haar eigen ervaringen in dit vak en haar ervaringen in het werken met leidinggevenden, kent ze als geen ander het spanningsveld waarin de Executive Assistant en Personal Assistant opereert.

img-Sicco de Ree

Sicco de Ree

Inspireren, motiveren, enthousiasmeren en servicegericht denken zijn kreten die perfect bij Sicco passen. Zijn specialisatie ligt op de toekomst van werk en dan in het bijzonder voor het secretariële vak. Hij verzorgt veel trainingen voor secretaresses. Nut en noodzaak moeten altijd centraal staan en duidelijk zijn. Daarnaast willen secretaresses graag praktische handvatten. ‘Aan de slag’ in plaats van alleen ‘weten’. Deze balans is altijd terug te vinden in zijn lesmateriaal.

img-Soraya Rooijackers

Soraya Rooijackers

"Het is mijn doel om mensen te inspireren en organisaties verder te helpen. Dit zonder emmers vol te gooien met kennis, maar vonkjes aan te wakkeren, waardoor mensen vanuit hun eigen intrinsieke motivatie in beweging komen."

Soraya is gespecialiseerd in emotionele intelligentie, lichaamstaal, gastvrijheid en presenteren.

img-Astrid Vedder

Astrid Vedder

Astrid is een ervaren trainer op het gebied van timemanagement en digitale tools zoals Outlook, Teams, OneNote en To Do. Astrid heeft in verschillende branches haar sporen verdiend als project-, verbeter- en afdelingsmanager. In combinatie met haar kennis van Lean en verandermanagement (MBA) en organisatie skills als event coördinator is zij zeer breed onderlegd. Analyseren, structureren en organiseren zit in haar bloed en dit weet zij als geen ander over te brengen.

img-Ellen Wagenvoort

Ellen Wagenvoort

Ellen Wagenvoort M.A., Social Designer, heeft ontwerpend onderzoek gedaan naar de invloed van online prikkels op het brein en het programma -Brain Break Out- ontwikkeld. Door korte effectieve pauzes (2 min.) met nieuwe én onverwachte ervaringen worden er nieuwe verbindingen in ons brein aangemaakt, waardoor het creatieve denkvermogen ofwel de oplossingsgerichtheid wordt gestimuleerd en stress gereduceerd.

 

 

Algemene informatie

Nationale Secretaresse Dag: 18 april 2024

Van der Valk Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
Bereikbaarheid

Investering & korting

Type ticket Prijs p.p.
Nationale Secretaresse Dag 2024 € 899,-
Combikorting van € 300,-: Nationale Secretaresse Dag + Online ‘Jaar Lang Leren’ 2024* t.w.v. € 649,- € 1.248,-

De prijs is inclusief koffie/thee, tussendoortjes en een uitgebreide lunch op Nationale Secretaresse Dag. Alle bedragen zijn exclusief btw. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties. Wil je gebruik maken van de combikorting? Schrijf je in bij Marjan Muller.

*Upgrade je congresbezoek met 10 online workshops

Wil je het hele jaar aan de slag met je ambities? Ga voor de upgrade met het online ‘Jaar lang leren’-pakket 2024: volg 5 online masterclasses en 5 online workshops (kijk live of kijk terug). Je leert onder andere:

 • AI tools voor jouw vakgebied
 • Effectief e-mailen
 • Een succesvolle een-op-een met je manager
 • Dienstverlenend zijn én je grenzen aangeven

Wanneer je naast Nationale Secretaresse Dag ook het online 'Jaar Lang Leren'-pakket wilt volgen, krijg je €300,- korting op het online pakket. Bel Marjan Muller voor dit aanbod, ze maakt het graag voor je in orde (ook als je al bent ingeschreven voor de Nationale Secretaresse Dag): 040 - 2 974 947.

Certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Omdat je tijdens deze dag werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat met 2 studiepunten en het deelnamecertificaat.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en cv! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree

 


 

Meer informatie

Heb je vragen, wil je met minimaal 5 collega's komen of wil je graag advies of deze dag geschikt is voor jou?
Bel of mail me geheel vrijblijvend!

Marjan Muller
Tel: 040 - 2 974 947
E: opleidingsadvies@secretary.nl

 

Verantwoordelijk voor het programma

Anouk Cuijten
Congres manager

Floor Jentjens
Project Coördinator

PO/PE-punten aanvragen

Nationale Secretaresse Dag 2024: kies 3 uit 15 workshops heeft 2 lesuren. SMI-punten, laat het aan jou om voor de gevolgde lessen punten aan te vragen. Secretary Management Institute zorgt voor aanvullende informatie om bij de SMI-punten, aan te tonen dat je aan deze bijeenkomst hebt deelgenomen, te weten: certificaat van deelname en opleidingsprogramma.

 • SMI-punten 2

Indien nodig kun je contact opnemen met: Floor Jentjens, opleidingscoördinator.

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

 • 1
 • 2

Onze privacy-policy

Secretaresse e-book: Versterk je talent

Download het gratis secretaresse e-book

Secretaresse e-book: Versterk je talent

Download het gratis secretaresse e-book

 • 1
 • 2

Onze privacy-policy

Inschrijven

Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!