Gratis webinar: De AI-ssistant

Ontdek de kracht van AI voor de managementondersteuner

 

Woensdag 13 december 2023 | Ruim 1.400 assistants keken mee

 

Een praktische duik in kunstmatige intelligentie

Ben je nieuwsgierig naar de impact van AI op jouw werk? Wil je weten hoe je met kunstmatige intelligentie jouw dagelijkse taken optimaliseert (denk aan notulen, samenvattingen en email)? Wil je voorbeelden over hoe je laagdrempelig kunt beginnen met experimenteren? Schrijf je gratis in voor 'De AI-ssistant': hét gratis webinar dat jou concrete stappen biedt om de mogelijkheden van AI te ontdekken en toe te passen.

Op 13 december maakten meer dan duizend assistants samen met onze topdocent Sicco de Ree een verhelderende reis door de wereld van AI. Tijdens dit interactieve uur deelde Sicco zijn kennis, praktische inzichten en concrete toepassingen.

Bekijk de opname via Zoom (het wachtwoord heb je ontvangen via e-mail) >>

Benieuwd naar onze cursussen & workshops over AI?

Na dit webinar weet je of je bepaalde vaardigheden wel òf juist niet uit wil breiden met de kracht van AI. Ben je klaar om de volgende AI-stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, op een manier die bij je past? Bekijk dan zeker onderstaande cursussen en workshops en pas de waardevolle mogelijkheden van AI-tools verder toe in jouw werkomgeving.
 

Cursus AI voor de assistant

Ontdek hoe AI - zoals ChatGPT - je werklast vermindert, nauwkeurigheid verbetert en waardevolle tijd oplevert. Gebruik deze tijd om, met jouw unieke menselijke vaardigheden, nóg beter te ondersteunen.

Lees meer over deze cursus

Cursus Efficiënt digitaal werk

Er liggen veel kansen voor een digitaal slimme assistant. Wat betekent dat voor jou en hoe blijf je bij? Hoe werk je veilig? Ga zelf aan de slag met tools én maak een persoonlijk Teams plan voor je organisatie.

Lees meer over deze cursus

Online workshop AI tools

Wat zijn de voordelen voor jouw werk? Hoe ga je het implementeren? Hoe gebruik je ChatGPT? Volg op 11 januari deze online workshop door Sicco de Ree (onderdeel van Jaar Lang Leren 2024).

Lees meer over Jaar Lang Leren 2024

Leertrack de AI-ssistant

Tijdens Nationale Secretaresse Dag volg je drie workshops over AI in jouw werk: werken met ChatGPT, het inzetten van AI-tools en notuleren met ChatGPT. Kom je op 18 april ook naar Breukelen?

Bekijk het volledige workshopprogramma

Tip: laat je adviseren tijdens een persoonlijk gesprek

Marjan Muller

Dé opleidingsadviseur voor assistants

040 - 2 974 947
opleidingsadvies@secretary.nl