Gratis online proefsessies

Vind de assistant opleiding die bij je past

 

Meld je gratis & vrijblijvend aan | Donderdag 6 juni 2024, 14.00 - 15.00 uur

 

We kennen het allemaal: het werk van een ondersteuner is boeiend en uitdagend. Soms is het hectisch, soms is het ingesleten routine. Het is goed om jezelf zo nu en dan af te vragen: ‘Kan het beter? Kan het leuker?’ Ja. En we hebben de perfecte ontdekkingstocht voor je: onze exclusieve online proefsessies.

Stel je eens voor dat je communicatie scherper wordt, dat je meer zelfvertrouwen hebt in je besluitvorming, dat je weet waar je toegevoegde waarde ligt en dat je de erkenning krijgt die je verdient. Deze proefsessies bieden je een snelle kijk op welke opleiding wel of niet bij je past.

 

Ok, interessant! Hoe werkt het dan? 

Bij aanmelding kies je maximaal drie uit totaal zes sessies van een kwartier. Tijdens deze sessies delen onze deskundige docenten hun inzichten, zodat jij een beeld krijgt van welke opleiding het beste bij jouw leerbehoeften en ambities past. Het draait niet alleen om wat je al weet en kunt, maar om wat je kunt worden.

Dus, vind je het tijd om voor jezelf te kiezen, om te investeren in jouw toekomst en om de beste versie van jezelf te worden? Zet die eerste stap naar een nieuw hoofdstuk in je carrière: oriënteer jezelf bij diverse aanbieders. Neem daarin ook Secretary Management Institute mee: meld je direct gratis en vrijblijvend aan voor onze online proefsessies en ontdek de kansen die voor je liggen.

Meld je aan voor 3 online proefsessies


Tip: heb je al gecheckt of je dit jaar nog opleidingsbudget 'over' hebt? Zonde om dat te laten liggen, toch?