Gratis webinar: Emotionele intelligentie

Maandag 3 juni 2024 | 15:30 tot 16:30

Emoties: we hebben ze allemaal iedere dag. Ze zijn van levensbelang, maar toch voelt het vaak alsof ze in de weg kunnen zitten. Bijvoorbeeld op je werk, bij spannende nieuwe situaties of tijdens lastige gesprekken met collega‚Äôs. Door je emotionele intelligentie te vergroten, leer je beter je eigen emotionele wereld kennen √©n daarmee ook die van de ander. Je leert bewuste keuzes maken in gedrag dat het gevolg is van deze emoties en vervalt minder snel in jouw ‚Äėautomatisch‚Äô gedrag. Je staat zelfverzekerder, kalmer en met meer kennis steviger in het leven.

Tijdens dit webinar vertelt Miek Crouzen, psychologe bij Praktijk de Basis en expert op het gebied van menselijk gedrag,  je jouw emotie(kennis) vóór je te laten werken. Door psycho-educatie/kennis over het emotionele spectrum, het belang van emoties én de verborgen boodschap van jouw emoties over jouw behoeftes, kun je beter navigeren in de (werk)wereld om je heen. 

Interessant, ik wil me inschrijven >>

 

Aan de slag met je soft skills?

Van communicatie tot teamwork en van leiderschap tot emotionele intelligentie: soft skills zijn essentieel voor succes op de werkplek.Je bent beter in staat om problemen op te lossen, te innoveren en effectief te communiceren, wat resulteert in hogere productiviteit. Bekijk hier ons aanbod van opleidingen waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van soft skills. 

Versterk je zakelijke ondersteuning door persoonlijke groei

Je kent je vak goed en doet wat er gevraagd wordt, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je wilt doorgroeien en je functioneren naar een hoger niveau brengen. Het is tijd om beter in je kracht te gaan staan. Tijdens de 5-daagse opleiding Senior Management Assistent word je bewust van jouw persooonlijke kracht en hoe dit in te zetten. Je beschikt over de vaardigheid om jezelf te organiseren, te motiveren en te sturen om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. 

Lees meer over de opleiding

Vernieuw jouw kwaliteiten en scherp je competenties aan

Wil jij adviseren en assisteren op hoog niveau? Standvastiger worden, relaties opbouwen en leiderschapskwaliteiten gebruiken? Tijdens de 5-daagse opleiding Hoger Management Support ga je aan de slag met 5 competenties, zoals conflicthantering en persoonlijke profilering. Kortom: je vergroot jouw persoonlijke vaardigheden.

Lees meer over de opleiding

Ontwikkel o.a. jouw intelligentie, persoonlijkheid en digitale skills en blijf toegevoegde waarde leveren

Jouw werk verandert en dat geeft mogelijkheden. In de nabije toekomst (nu al dus) wil je toegevoegde waarde blijven leveren. Het is van belang om vaardigheden en competenties te ontwikkelen die relevant zijn voor de assistant: de Future Work Skills. Zo onderscheid jij je en maak je jouw werk leuker en zinvoller. Met de 5-daagse opleiding Future Work Skills leer jij het verschil maken!

Lees meer over de opleiding

Voorkom stilstand en cre√ęer je ideale (werk)leven vanuit jouw potentieel

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Tijdens de 3-daagse opleiding Persoonlijk Leiderschap krijg je door een intensieve zelfscan inzicht in jouw kernwaarden. Je ervaart meer energie door effectief om te gaan met stress en verandering, en communiceert bewusteer en daadkrachtiger. Kortom: je tilt je productiviteit, kwaliteit een geluk in werk en privé naar een hoger niveau

Lees meer over de opleiding